Medicament contra el lupus s’esgota a causa de a la seva relació amb el covid-19

El medicament hydroxychloroquine està sent receptat contra el coronavirus. Aquest medicament s’utilitza per tractar el lupus.

El lupus és un tipus de malaltia autoimmune, un trastorn del sistema immunitari que identifica erròniament les cèl·lules pròpies com a estranyes i produeix anticossos que lesionen els teixits i els òrgans propis (auto-anticossos).

Tant Itàlia com França permeten als metges receptar aquest medicament contra el coronavirus encara que no estigui demostrada la seva eficàcia. Aquest medicament és menys tòxic que la chloroquine que es fa servir per tractar la malària.

https://www.theguardian.com/world/2020/mar/27/vital-drug-people-lupus-coronavirus-covid-19-link-hydroxychloroquine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *